Chelsea Rose Chiappa - Magyar

HomeHome
PhotosPhotos
ResumeResume
SupportSupport
SponsorsSponsors
ProductsProducts
MagyarMagyar
JournalJournal
GuestbookGuestbook
Tori ChiappaTori Chiappa
Tell a FriendTell a Friend
LinksLinks
GamesGames
ContactContact us
Chelsea Rose negyedik helyezetet ért el a 2008. január 12-13-i Magyar Országos Bajnokságon. Nagyon boldog, hogy magyar színekben korcsolyázhat. A legbüszkebb pillanata az volt, amikor megkapta a Szövetség melegítőjét a gyönyörű magyar színekkel és Kossuth-címerrel.

Alig várja, hogy Magyarországot képviselhesse a jövendőbeli bajnokságokon.

Chelsea anyai nagyszülei Magyarországon születtek. Nagyapja, Márton, székesfehérvári, nagyanyja, Zsuzsanna pedig soproni. Nagyapja a Magyar Ifiben focizott sok évvel ezelőtt. Chelsea nagyon örült, amikor látta, hogy a Népstadion, ahol annak idején nagyapja focizott, a Gyakorló Jégcsarnok mellett van. Úgy tűnt, hogy egy kor befejeződött.

Chelsea kishúga, Viktória, 14 éves, fiútestvére, Kristóf, 11. Mindketten rendszeresen korcsolyáznak. Nagynénje neve pedig Enikő, de ő nem korizik, habár hűséges drukkoló.

Chelsea az amerikai egyesült államokbeli Connecticut államban él testvéreivel, édesanyjával, Andreával, és édesapjával, Ben-nel. Öt cicájuk és egy pici, de rámenős kutyájuk van. Az év egy részében Amerikában fog edzeni, másik részében viszont Magyarországon fog élni és edzeni. Amikor nem edz, Chelsea kisgyerekeket tanít korcsolyázni, azonkívül részt vesz - évek óta - jótékonysági célú korcsolya előadásokon, mint például a Wipe Out Cancer és a Toys for Tots. Az utóbbi előadás révén minden évben l6,000 szegény gyerek kap karácsonyi ajándékot. Emellett tagja egy tinédzser csoportnak, akik minden évben más-más államban segítenek házakat javítani szegény családoknak.

Chelsea édesapja, Ben, olasz származású, de a gyomra magyar. Amióta Andreát megismerte, l3 éves korában, Andrea családjának magyar főztjét élvezi. Most már a gyerekek is főznek - különösen a gulyáslevest és a palacsintát szeretik.

Köszönjük a szeretetteljes lelki támogatást. Kérjük, hogy küldjék el jókívánságaikat Chelsea vendégkönyvébe. Nagyon szívesen fog válaszolni.